Geniet het hele jaar door van uw tuin

Heerlijk he, dat gevoel dat u krijgt wanneer u in de tuin geniet van het zomerse zonnetje. Gezellig buiten eten of ontspannen met een boek terwijl u op de achtergrond de vogeltjes hoort fluiten. Maar u weet hoe het liedje gaat; voor u het weet is die zomer alweer voorbij.
Maar het einde van de zomer hoeft niet te betekenen dat u niet meer van het buitenleven kan genieten. Wij zijn ervan overtuigd dat het buitenleven goed voor ons is. Zo veel mogelijk genieten van daglicht en frisse lucht, op een comfortabele en veilige manier.
Dankzij het uitgebreide productpakket van Deco zonwering kunt u zo lang mogelijk genieten van uw tuin. Wat de weersomstandigheden ook zijn.

De zomers worden warmer. Zo houdt u het hoofd koel.

Het is heerlijk om in de zomer in de tuin te zitten. Maar de zomers worden in Nederland steeds warmer. Waar vroeger een hittegolf een uitzondering was kunt u er tegenwoordig vergif op in nemen dat we op sommige dagen bijna bezwijken onder de warmte. Met rolluiken zorgt u dat de warmte buiten blijft en u het binnen aangenaam koel houdt. Ook tijdens de warmste dagen. Zeker voor de bovenverdieping raden we dit sterk aan. U zal merken dat het uw nachtrust tijdens de zwoele zomeravonden ten goede komt! Om het extra gemakkelijk te maken kunt u kiezen voor slimme rolluiken, al dan niet op zonne-energie. Lees hier waar u rekening mee moet houden waneer u zich oriënteert op rolluiken.

Wilt u buiten zitten maar vindt u het in de volle zon een beetje te warm? Of wilt u zeker weten dat u veilig van de zomer kan genieten en stelt u zich liever niet bloot aan schadelijke UV-straling? Dan biedt onze zonnewering uitkomst. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw huis en uw gebruikswensen. Voor ieder budget is een goede oplossing te vinden zodat u op een veilige en comfortabele manier van de zomer kan genieten. De mogelijkheden zijn eindeloos en door online te zoeken kan u snel het spoor bijster raken. Heel begrijpelijk. Kom gerust een keer kijken in onze showroom. We nemen graag de tijd voor u om u goed te adviseren. Een zonnewering koopt u per slot van rekening niet voor één zomer! We bespreken graag uw wensen en geven u eerlijk advies.

  • Hele jaar genieten van tuin

Zo geniet u langer van het buitenleven.

Goed we hebben dus voldoende oplossingen voor de hete zomerdagen. Maar we wonen nog altijd in Nederland niet waar? Van de 365 dagen die een jaar telt zijn de meeste bewolkt met hier en daar een regenbui. Om ook tijdens het wisselvallige voorjaar en najaar van uw tuin te kunnen genieten kunt u een terrasoverkapping (eventueel voorzien van zonwering) overwegen. Met een overkapping kan u zorgen voor een permanente bescherming tegen regen. Ook houdt de overkapping warmte vast waardoor u s’ avonds langer buiten kunt blijven zitten. Zeker wanneer uw de overkapping voorzien van geïntegreerde verwarming en verlichting. Wilt u graag wat meer privacy of heeft u vaak last van tocht? Dan kunt u uw overkapping eventueel ook aan een zijde afsluiten. Dit kan ook een optie zijn om een esthetische onderbreking te geven ten opzichte van uw schutting.

365 Dagen in het jaar het buitengevoel.

Een echte natuurliefhebber? Verbind dan uw huis met uw tuin door middel van een tuinkamer en geniet het hele jaar door van het buitenleven. Door middel van glazen wanden zit u volledig beschut terwijl uw omringt bent door alle natuurpracht van uw tuin. Voeg vloerverwarming en buitenverlichting toe en u zit zelfs in de wintermaanden nog heerlijk in uw buitenkamer. Door een schuifpui of harmonica deur te plaatsen maakt u de tuinmaker eenvoudig open wanneer het weer dit toelaat. Kom maar op met dat wisselvallige, Nederlandse weer; met een buitenleven kamer van Deco Zonwering bent u op alles voorbereid!

Inspiratie opdoen?

Bent u zich nog aan het oriënteren? Kijk eens naar de projecten die Deco Zonwering al heeft mogen opleveren voor haar tevreden klanten. Ziet u iets dat u aanspreekt? Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!