Welke raamdecoratie is geschikt voor uw badkamer?

Een raam in de badkamer is natuurlijk ideaal. Zo komt er lekker veel licht binnen maar het is ook fijn om na het douchen via het raam de ruimte even te ontluchten. Natuurlijk is privacy erg belangrijk in uw badkamer; u wilt niet dat uw buren naar binnen kijken als u heerlijk onder de douche staat of in bad ligt. Raamdecoratie biedt hier de perfecte oplossing voor. Maar welke soort raamdecoratie is nou geschikt voor zo’n vochtige omgeving?

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn tijdloos en ideaal voor verschillende soorten raampartijen, zo ook voor de badkamer. Aluminium jaloezieën kunnen namelijk goed tegen vocht en zijn super makkelijk schoon te maken. Daarnaast hebben aluminium jaloezieën een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat uw badkamer in de zomermaanden koeler aanvoelt en in de wintermaanden juist warmer. Jaloezieën bieden verschillende mogelijkheden qua lichtinval en privacy. U heeft dit zelf in de hand doormiddel van de verschillende standen waarin u de jaloezieën kunt zetten. Afhankelijk van de lamelbreedte kunt u meer of minder licht binnen laten komen.

Om te voorkomen dat u tijdens de installatie in uw nieuwe kozijnen moet schroeven of boren biedt Deco Frame een goede oplossing. Uw  jaloezieën worden hierbij compleet geïntegreerd in het aluminium Deco Frame en kunnen door middel van een magneet- en staalband worden gemonteerd op het kozijn. Het Deco Frame wordt tussen de glaslatten van het kozijn geïnstalleerd en steekt daardoor niet of nauwelijks uit het kozijn. Dit is bij uitstek ideaal voor draai-kiep ramen.

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn erg geschikt voor de badkamer omdat deze veelal vochtbestendig zijn. Ook bieden deze gordijnen veel mogelijkheden in privacy en lichtinval. Door te kiezen voor een top down & bottom up uitvoering kunt u de gewenste lichtinval en privacy helemaal zelf bepalen. Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor verduisterende gordijnen maar ook voor lichtdoorlatende gordijnen.

Een plissé gordijn heeft als voordeel dat het erg makkelijk gereinigd kan worden met een vochtige doek. Zo voorkomt u schimmelvorming en aanslag op uw gordijnen.

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een van de meest voorkomende soorten raamdecoratie. Rolgordijnen van polyester zijn erg geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. De verduisterende rolgordijnen laten bijna geen licht door en bieden absolute privacy. Naast verduisterende rolgordijnen kunt u ook kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen, deze behouden een natuurlijke lichtinval en beperken het zicht naar binnen tot silhouetten.

Onze collectie biedt vele mogelijkheden voor de uitvoering. Door de verschillende kleuren en stoffen kunt u uw eigen stijl bepalen. Het is zelfs mogelijk om onze rolgordijnen uit te laten voeren met een print of met een border, dit geheel naar uw wensen.

Lamellen

Met verticale lamellen kunt u de lichtinval en zichtbaarheid perfect zelf regelen, zodat u kunt zorgen voor optimale privacy. Door de grote keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen zijn verticale lamellen geschikt voor elke ruimte, zo ook voor uw badkamer.

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en materialen waardoor ze in ieder interieur perfect passen!

Meer informatie over raamdecoratie voor uw badkamer?

Bent u opzoek naar raamdecoratie voor uw badkamer of wilt u meer advies over passende raamdecoratie voor uw badkamer? Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar.