Zonwering Den Bosch

Om lichtinval en inkijk te verminderen, is het gebruik van zonwering de ultieme oplossing. Bij Deco Zonwering beschikken wij niet alleen over een uitgebreid assortiment op het gebied van buiten- en binnenzonwering, maar helpen wij u ook graag met het vinden van het juiste product en de montage.

Denk hierbij aan:

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Offerte aanvragen

Solar zonwering specialist

Duurzaamheid gaat een steeds grote rol spelen in ons alledaags leven. Ook op het gebied van zonwering zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest; solar zonwering heeft al een tijdje zijn intrede gedaan. Om het milieu te ontlasten, kiezen onze klanten steeds vaker voor zonwering op zonne-energie. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een solar rolluik of een screen op zonne-energie. Deze screens werken volledig op zonne-energie; ideaal om lichtinval, privacy en hoge of lage temperaturen tegen te gaan. Een bijkomend voordeel is dat u de solar zonwering niet op het elektriciteitsnetwerk hoeft aan te sluiten. Dat betekent: geen draden en dus een netjes aanzicht!

Waarom Deco Zonwering?

Deco Zonwering is gespecialiseerd op het gebied van zonwering en richt zich op de regio Den Bosch. Door onze jarenlange ervaring hebben wij alle kennis om in huis om uw woning en Den Bosch te voorzien van de juiste binnen- of buitenzonwering. Onze goed opgeleide monteurs zijn ervaren in het monteren van zonwering, wat garant staat voor een lange levensduur.

Daarnaast beschikken wij over een showroom van maar liefst 550 m2, welke gevestigd is in Heesch en makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch.

In deze showroom kunt u ons volledige assortiment bekijken om inspiratie op te doen. Ook vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk. We nemen dan ook ruimschoots de tijd om u te adviseren bij uw keuze. Daarom vragen we u om vooraf een afspraak te maken om een bezoek te brengen aan onze showroom.