Zonwering Eindhoven

Zonwering is ideaal voor het verminderen van lichtinval en inkijk. Deco Zonwering beschikt over een uitgebreid assortiment op het gebied van buiten- en binnenzonwering. Wij helpen u graag met het vinden van het product dat perfect aansluit bij uw wensen. En daarna gaan onze ervaren monteurs aan de slag met de montage bij u thuis. Ons assortiment bestaat uit meer dan alleen RolluikenScreens en Raambekleding.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch; slechts een half uurtje vanaf Eindhoven. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Solar zonwering specialist

De stookkosten schieten omhoog. Het is daarom logisch dat duurzaamheid voor steeds meer mensen belangrijk is. Ook op het gebied van zonwering wordt hard aan duurzaamheid gewerkt. Bijvoorbeeld  met solar zonwering; een zonwering die automatisch te bedienen is en op zonne-energie werkt. Steeds meer mensen kiezen voor zonwering op zonne-energie omdat deze optie is goed voor het milieu én helpt kosten te verminderen. De opties zijn bijvoorbeeld een solar rolluik of een screen op zonne-energie. Deze producten zijn voorzien van geïntegreerd zonnepaneel waarmee energie wordt opgewekt. Een extra voordeel van solar zonwering is dus dat u deze niet op het elektriciteitsnetwerk hoeft aan te sluiten. Geen gaten in de muur en geen kabeltjes door het huis dus!

Rolluiken voor goede isolatie

Meestal associëren wij rolluiken met de zomer. Dan zorgen rolluiken er inderdaad voor dat de warmte buiten blijft en de ochtendzon u niet om vijf uur s’ochtends al wakker maakt. Maar ook in de winter zijn rolluiken effectief in het behouden van de temperatuur in uw woning. Wanneer de rolluiken gesloten zijn wordt de kou buiten gehouden.

Rolluiken voor uw ramen zorgt ervoor dat warmte minder goed uw huis ontsnapt. De warmte blijft dus meer hangen in uw huis, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft. De gesloten rolluiken zorgen voor een extra buffer van stilstaande lucht aan de buitenkant van het raam. Dit wordt ook wel een warmtebrug genoemd. Door deze warmtebrug kan warmte minder goed uw woning ontsnappen. Hierdoor kunnen rolluiken en isolerende raambekleding samen meer energie besparen dan HR++ glas.

Rolluiken bestaan uit aluminium lamellen. Deze lamellen hebben een isolerende schuimkern. Wanneer u het rolluik volledig sluit ontstaat er een isolerende luchtbuffer tussen het glas en het rolluik. Op deze manier verdubbelt het rolluik de isolatiewaarde van het glas. Zo goed zelfs, dat de isolatiewaarde met wel 10% tot 40% kan verbeteren. Dit zorgt er in de winter voor dat de kou buiten blijft en de warmte niet verdwijnt via het raam. Dat scheelt fors in de stookkosten!

Zonwerende screens; de meest moderne zonwering

Zonwerende screens worden steeds populairder en om goede redenen! Een screen loopt strak langs het raam, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Op deze manier nemen ze geen kostbare ruimte in beslag en blijft de vrije doorloop langs de ramen behouden. Doordat screens beschikbaar zijn in verduisterende varianten én varianten waarbij u door het screen heen kan kijken, is het mogelijk om de zon te weren zonder het zicht naar buiten te verliezen.

Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar houden ook de warmte buiten. Screendoeken hebben een zeer hoge graad van warmtewering; 85% van de zonnewarmte wordt buiten gehouden.

Wij bieden diverse soorten screens aan, zoals de standaard screen, windvaste screens en solar screens. We kijken graag samen met u wat in uw specifieke geval de beste keuze is.

Ritzscreen zonwering
Overkapping zonwering plisse

Terras overkapping

Als u een mooie tuin heeft in Eindhoven dan wilt u daar natuurlijk van genieten. Een terrasoverkapping biedt u schaduw als de zon te fel is. Zo kan u ook op het heetst van de dag van het zomerse weer genieten. Als het in de avond af begint te koelen dan houdt een overkapping de warmte vast. Daardoor kunt u ook in de avond van uw tuin genieten. Als u de overkapping voorziet van terrasverwarming hoeft u al helemaal geen rekening te houden met afkoelende temperaturen.

We bieden terrasoverkappingen in alle vormen, maten en stijlen. Van hout tot metaal en van glas tot stof; we hebben het allemaal! Ieder type overkapping heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het kan best lastig zijn om de juiste keuze te maken als u niet volledig thuis bent in de materie. Gelukkig kunt u profiteren van de kennis en ervaring die Deco Zonwering door de jaren heen heeft opgedaan! Neem contact met ons op of kom even langs in onze showroom in Heesch, vlakbij Eindhoven. We geven u graag vrijblijvend advies zodat u optimaal kan genieten van uw terrasoverkapping.

Zonwering nodig in de regio Eindhoven? Deco Zonwering is dé specialist voor zonwering in Eindhoven en omstreken.

Het hele jaar genieten van uw tuin? Kan!

Nederland staat bekend om het wisselvallige weer. In het assortiment van Deco Zonwering vindt u producten waarmee u altijd van uw tuin kan genieten, wat de weersvoorspelling ook is. Denk hierbij aan overkappingen, windschermen, zijwand afdichting en glazen serre’s. Benieuwd hoe we ook voor u het droomplaatje kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon eens langs in onze showroom. We geven eerlijk en deskundig advies. Dankzij ons brede assortiment hebben we altijd een optie die volledig aansluit bij uw wensen.

Doordat we u eerlijk informeren over alle voor- én nadelen weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Deco Zonwering gaat nooit voor de snelle verkoop, maar voor de hoogste mate van klanttevredenheid. Dat is het voordeel van een lokale partij met een fysieke winkel ten opzichte van een anonieme webshop. Wij maken waar we wat we beloven. Daar mag u ons aan houden!

PS: wist u dat u ook voor schuttingen bij ons aan het juiste adres bent? Zo zorgen we niet alleen dat u comfortabel van uw tuin kan genieten, maar realiseren we ook meer privacy in uw tuin.

Schuifbare glaswanden in Rosmalen

Horren en hordeuren

In de zomer kan u een flink last krijgen van vliegen of muggen. Als u niet op let vliegen deze beestjes zo uw woning in. Zeker als u in de buurt woont van bijvoorbeeld de Karpendonkse plas of een andere soort waterplas. Water trekt namelijk muggen aan die hierin hun eitjes leggen. Om deze beestjes uit uw woning te houden kan een goede hordeur helpen.. Dankzij ons brede assortiment hebben wij altijd een geschikte oplossing voor ieder soort raam of deur. In het echt zien? Kom eens langs in onze showroom in Heesch. Slechts een klein stukje rijden vanuit Eindhoven. Uiteraard kan u ons altijd even bellen of mailen.

Verschillende soorten hordeuren

Bij Deco Zonwering hebben we een breed assortiment van allerlei hordeuren en plisse hordeuren. Zo kunt u kiezen voor een vaste hordeur, schuifhordeur, plissehordeur, plissefit hordeur of rolhordeur. Laat u goed adviseren zodat u zeker weet dat u het hordeur kiest dat perfect aansluit bij uw wensen.

Raambekleding nodig? Wat dacht u van plisségordijnen

Plisségordijnen zijn uitermate sfeervol en functioneel. Daarnaast vormen plisségordijnen ook een goede oplossing voor ramen waar andere typen gordijnen niet toereikend zijn, zoals schuin geplaatste raampartijen. Bij uitvoeringen met dubbele plisséstof lopen de spandraden onzichtbaar door de stof. Door een honingraatvorm heeft deze stof ook een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Plisségordijnen beschikken over een trendy zigzagvorm voor een decoratieve uitstraling. Onze collectie bevat stoffen van verschillende transparanties en structuren. Hiermee zijn de mooiste combinaties mogelijk. Nieuw in onze collectie: bediening zonder koord. Dus geen touwtjes meer die in de weg kunnen hangen en een mooie, strakke uitstraling!

U kunt bij ons de verschillende uitvoeringen en toepassingen bezichtigen. Desgewenst komen wij met stalen van de plissé naar u toe, zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keuze is.

Somfy Smart Home; ultiem gemak!

Somfy is een gerespecteerd merk op het gebied van huisautomatisering. Om deze reden rusten wij al onze elektrische zonwering en rolluiken uit met een Somfy motor. Wanneer u vervolgens de Somfy Smart Home applicatie op uw smartphone of tablet installeert kunt u alle aangesloten producten bedienen en monitoren. Zonwering met Somfy verhoogt het comfort in uw huis. Dit merk is marktleider op het gebied van automatisering van zonwering.

Dé Somfy Expert in regio Eindhoven

Als gecertificeerd Somfy Expert kan Deco Zonwering uw huis voorzien van volledig geautomatiseerde zonwering. Het veilige en eenvoudige systeem reageert slim op uw manier van leven en waakt over het welzijn en de veiligheid van u en uw dierbaren.

Voor gebruik installeren wij een TaHoma box, TaHoma Switch of een Connexoon in uw woning. Deze boxen werken als ‘commandocentrum’ van waaruit u al uw eisen en wensen programmeert en uitstuurt. Ze zorgen ervoor dat alles met elkaar communiceert. Natuurlijk zijn de apparaten extreem veilig. Ze werken optimaal, volgens de allerhoogste eisen en zijn beschermd tegen hackers zodat ongewenste indringers op afstand blijven!

Onze Somfy gecertificeerde installateurs kunnen u altijd helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en desgewenst het volledige installatieproces bij u thuis in orde maken.