Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, vlakbij Nistelrode. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Nistelrode, Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen moet u bij Deco Zonwering zijn.

Zonwering Nistelrode

Bij Deco zonwering beschikken wij over een ruim assortiment met betrekking tot binnen- en buitenzonwering. Wij zijn gevestigd in Heesch en gaan graag aan de slag in de regio. Mocht u in Nistelrode wonen dan bent u in een kleine negen minuten bij ons. We heten u graag welkom in onze showroom aan de Nieuwstraat, om onze collectie te komen bekijken. Hier geven wij u graag persoonlijk advies, kunnen wij uitgebreid door de opties heen lopen en ervaart u de producten in het echt. Het assortiment van Deco zonwering bestaat uit de volgende productgroepen:

Naast de opties in binnen- en buitenzonwering beschikt Deco zonwering ook over:

Solar zonwering in Nistelrode

Tegenwoordig zijn we steeds bewuster bezig met duurzaamheid. Deco Zonwering biedt innovatieve oplossingen op het gebied van zowel rolluiken en screens. Solar rolluiken zijn bijvoorbeeld zeer milieuvriendelijk doordat de automatische bediening op zonne-energie werkt. Daardoor bespaart u ook nog eens flink op de energierekening. Naast de solar rolluiken bieden wij ook Solar screens aan. Net als de Solar rolluiken werken ook deze screens volledig autonoom op zonne-energie dankzij een ingebouwd zonnepaneeltje. Beide producten hoeven daarom niet te worden aangesloten op het stroomnetwerk. Dit betekent geen boorwerk of kabelgoten.

solar rolluik
Showroom zonwering