Zonwering Oss

Deco Zonwering is gevestigd aan de Nieuwstraat 19a in Heesch, vlakbij Oss. Ons assortiment bestaat naast zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en screens, uit rolluiken, garagedeuren, terrasoverkappingen, horren en binnenzonwering.

In onze moderne en heldere binnenshowroom en de volledig vernieuwde buitenshowroom, is onze totale collectie overzichtelijk tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om u van persoonlijk advies te kunnen voorzien.

Deco Zonwering beschikt over een ruim assortiment op het gebied van binnen- en buitenzonwering zoals:

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor:

Showroom

Onze producten ervaart u het beste in een showroom. Onze showroom is overzichtelijk, op ware grootte en volledig ingericht. Beleef het zelf en kom langs in onze showroom in Heesch, bij Oss. Voor uw perfecte zonwering in de omgeving Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Tiel moet u bij Deco Zonwering zijn.

Solar zonwering specialist

Het wordt steeds duurder om een woning warm te houden. Het is daarom logisch dat steeds meer mensen duurzaamheid belangrijk vinden. Deco zonwering kan uw duurzaamheid vergroten door middel van zonwering. De laatste jaren zijn er namelijk veel ontwikkelingen geweest op het gebied van zonwering. Neem bijvoorbeeld solar zonwering, een vorm van zonwering die volledig op zonne-energie werkt. Deze zonwering op zonne-energie is ideaal voor het verminderen van kosten en het helpen van het milieu. De opties zijn het nemen van een solar rolluik of een screen op zonne-energie. Deze producten bevatten beide hun eigen zonnepaneel waarmee energie opgewekt kan worden. Door dit eigen zonnepaneel wordt de zonwering niet op het elektriciteitsnetwerk aangesloten.

Rolluiken; de beste isolatie!

Rolluiken zijn zowel in de winter als in de zomer effectief voor het behouden van de temperatuur in je woning. Zonwering zoals rolluiken worden al snel geassocieerd met warmte, zon en de zomer. In de zomer zorgen rolluiken er inderdaad voor dat de warmte buiten blijft, maar wat niet veel mensen weten is dat ze in de winter de warmte juist binnen houden! Wanneer de rolluiken gesloten zijn kan de warmte minder goed ontsnappen en wordt de kou buiten gehouden.

Rolluiken zorgen er dus voor dat de warmte meer blijft hangen in huis. Hierdoor hoeft u de verwarming minder te stoken. De rolluiken zorgen voor een extra buffer stilstaande lucht aan de buitenkant van het raam. Dit fenomeen wordt ook wel een warmtebrug genoemd. De warmte kan trekt hier minder goed doorheen en heeft dus meer moeite met het ontsnappen van uw huis. Rolluiken en isolerende raambekleding kunnen samen zelfs meer energie besparen dan HR++ glas!

Rolluiken zijn opgebouwd uit lamellen van aluminium, al deze lamellen hebben een isolerende schuimkern. Wanneer u die lammelen volledig sluit dan creëert u een warme luchtbuffer tussen glas en rolluik. Deze luchtbuffer heeft een isolerend effect waardoor het rolluik eigenlijk de isolatiewaarde van het glas verdubbelt. De isolatiewaarde kan met 10% tot 40% verbeteren. Dit zorgt er in de winter voor dat de kou buiten blijft en de warmte niet verdwijnt via het raam.

Screens

De populariteit van screens stijgt, en dat is niet voor niks. De screen is namelijk een ideale vorm van zonwering. Deze verticale zonwering loopt strak langs het raam en beweegt naar boven en naar beneden. Het screendoek glijdt tussen vertical naar beneden, hierdoor wordt er geen kostbare ruimte ingenomen.

Screens doen meer dan alleen maar zonlicht tegen houden, de warmte wordt namelijk ook buiten gehouden. Het zicht naar buiten blijft behouden bij screendoeken terwijl inkijk wordt verminderd. Screendoeken hebben daarnaast ook een hoge graad van warmtewering, waardoor 85% van de zonnewarmte buiten wordt gehouden.

Wij bieden diverse soorten screens aan, zoals de standaard screen, windvaste screens en solar screens.

Windvaste screens in overkapping

Terras overkapping

Hebt u een mooie tuin in Oss liggen? Dan wilt u natuurlijk graag van kunnen genieten. Wanneer de zon niet iets te fel schijnt dan biedt uw terrasoverkapping scaduw. Zo kunt u toch van het zomerse weer genieten als u liever niet vol in de zon zit. Mocht het in de avond wat meer afkoelen dan houdt een overkapping de warmte vast. Hierdoor kunt u tot laat in de avond van uw tuin en terras genieten. Zeker als u de overkapping ook nog is voorziet van terrasverwarming.

We bieden terrasoverkappingen in een hoop verschillende vormen, maten en stijlen. In ons assortiment hebben we terrasoverkappingen van hout, metaal, glas en stof. Ieder type overkapping heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het kan best lastig zijn om de juiste keuze te maken als u niet volledig thuis bent in de materie. Gelukkig kan u profiteren van de kennis en ervaring die Deco Zonwering door de jaren heen heeft opgedaan! Neem contact met ons op of kom even langs in onze showroom in Heesch, vlakbij Oss. We geven u graag vrijblijvend advies zodat u optimaal kan genieten van uw terrasoverkapping.

Zonwering nodig in de regio Oss? Deco Zonwering is dé specialist voor zonwering in Oss en omstreken.

Het hele jaar genieten van uw tuin? Kan!

Het Nederlandse weer kan erg wisselvallig zijn, in ons assortiment hebben wij daarom een hoop producten die u helpen het hele jaar door van uw tuin te genieten. Bijvoorbeeld overkappingen, windschermen, zijwand afdichting en glazen serre’s. Benieuwd hoe we ook voor u het droomplaatje kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gewoon eens langs in onze showroom. We geven eerlijk en deskundig advies. Dankzij ons brede assortiment hebben we altijd een optie die volledig aansluit bij uw wensen.

Bij Deco zonwering krijgt u alle informatie over de voor- én nadelen van uw gewenste product, wij gaan namelijk nooit voor de snelle verkoop. Bij Deco zonwering staat klanttevredenheid centraal. Dat is het voordeel van een lokale partij met een fysieke winkel ten opzichte van een anonieme webshop. Wij maken waar we wat we beloven. Daar mag u ons aan houden!

PS: wist u dat u ook voor schuttingen bij ons aan het juiste adres bent? Zo zorgen we niet alleen dat u comfortabel van uw tuin kan genieten, maar realiseren we ook meer privacy in uw tuin.

Waar op letten bij kopen rolluik

Horren en hordeuren

In de zomer duiken er in Nederland vaak veel vliegen en muggen op in huis. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten, bij Deco Zonwering kunt u producten vinden om uw huis hiervan te weren. Bijvoorbeeld een goede hordeur is een effectief wapen tegen vliegen muggen in uw woning. Dankzij ons brede assortiment hebben wij altijd een geschikte oplossing voor ieder soort raam. In het echt zien? Kom eens langs in onze showroom in Heesch. Slechts een klein stukje rijden vanuit Oss. Uiteraard kan u ons altijd even bellen of mailen.

Verschillende soorten hordeuren

Bij Deco Zonwering hebben we een breed assortiment van allerlei hordeuren en plisse hordeuren. Zo kunt u kiezen voor een vaste hordeur, schuifhordeur, plissehordeur, plissefit hordeur of rolhordeur. Laat u goed adviseren zodat u zeker weet dat u het hordeur kiest dat perfect aansluit bij uw wensen.

Raambekleding nodig? Wat dacht u van plisségordijnen

Plisségordijnen zijn voor standaard ramen uitermate sfeervol, decoratief en functioneel. Maar ook voor moeilijke raamsituaties vormen plissés de ideale oplossing. Deze gordijnen kunnen ook toegepast worden bij serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en kantelramen. Bij dubbele plisséstof lopen de spandraden onzichtbaar door de stof, door de honingraatvorm heeft de stof een isolerende werking.

Plisségordijnen hebben een trendy zigzagvorm en geven uw huis een decoratieve uitstraling. In onze collectie hebben we stoffen van verschillende transparanties en structuren. Hierme kunt u de mooiste combinaties maken. Nieuw in onze collectie: koordloze bediening, dus geen touwtjes meer die in de weg kunnen hangen of gewoon een mooiere uitstraling!

U kunt bij ons de verschillende uitvoeringen en toepassingen bezichtigen. Desgewenst komen wij met stalen van de plissé naar u toe, zodat u in uw eigen interieur kunt bepalen wat de beste keuze is.

Somfy Smart Home; ultiem gemak!

Tegenwoordig voeren wij al onze elektrische zonwering en rolluiken uit met een Somfy motor. Somfy is het merk op de huisautomatiserings markt. Dankzij de Smart Home applicatie van Somfy kunt u alle aangesloten producten bedenienen en monitoren via uw smartphone of tablet. Dus niet alleen onze zonwering en raamdecoratie, maar ook verlichting, Velux producten en uw thermostaat! Zo staat u op een super eenvoudige manier altijd in verbinding met uw huis.

Dé Somfy Expert in regio Oss

Deco zonwering is een gecertificeerde Somfy expert. Bij ons kunt u uw uw omtoveren naar een omgeving die met een druk op de knop voor u klaar staat.  Het veilige en eenvoudige systeem reageert slim op uw manier van leven en waakt over het welzijn en de veiligheid van u en uw dierbaren.

Boxen zoals een TaHoma box, TaHoma Switch of Connexoon werken als ‘commandocentrum’ van waaruit de producten woorden bestuurd. Via deze boxen kunnen de verschillende producten ook met elkaar communiceren. De apparten zijn volgens de allerhoogste eisen beschermd tegen hackers en zijn daarom extreem veilig.

Onze Somfy gecertificeerde installateurs kunnen u altijd helpen bij het maken van de juiste productkeuzes en desgewenst het volledige installatieproces bij u thuis in orde maken.