Solar screens in Berlicum - Deco Zonwering is uw specialist uit Heesch

Solar screens in Berlicum

De bewoners van dit huis in Berlicum zijn helemaal gelukkig met hun hoekwoning. Het enige nadeel; de stoep ligt dicht bij de woning. Daardoor wordt het voor langslopende buurtbewoners wel érg aantrekkelijk om even naar binnen te kijken. En daar zit je niet altijd op te wachten, niet waar?

Gordijnen bieden daarin oplossing, maar… meer privacy was niet de enige wens die op het lijstje stond. Deze bewoners willen hun woning namelijk ook graag zo duurzaam mogelijk maken. Gordijnen isoleren, maar windvaste screens geven een nog hogere isolatiewaarde. Door te kiezen voor windvaste screens op zonne-energie kunnen de bewoners van dit huis in Berlicum profiteren van automatische bediening zonder het milieu extra te belasten.

Deze stijlvolle screens zijn eenvoudig bedienbaar met afstandsbediening. Zo combineren we gemak met rendement. De screens van zijn zeer hoge kwaliteit en kunnen zelfs de meest harde windstoten weerstaan. Het is een zonwering oplossing waar deze bewoners vele jaren zorgeloos van kunnen genieten!

Wel het gemak, geen energiekosten, boorgaten of netwerkbelasting

Milieuvriendelijke oplossing in automatische zonwering.
Net als deze bewoners juichen wij duurzame oplossingen toe. Solar screens zijn voorzien van geïntegreerd zonnepaneel. De energie die het motortje van het screen nodig heeft, wordt dus direct door het product zelf opgewerkt en omgezet. Daardoor is het de meest milieuvriendelijke manier om uw zonwering automatisch bedienbaar te maken. Ook belangrijk; doordat de screens volledig op zonne-energie werken ziet u hier niets van terug op uw energierekening!

Geen kabels door uw buitengevel.
Omdat het screen de energie direct opwekt hoeft deze niet aan het netwerk verbonden te worden. Dat heeft meerdere voordelen. Ten eerste betekent dit dat er geen kabels door het huis getrokken hoeven te worden. Geen boorgaten door uw buitengevel dus!

Geen netwerkbelasting.
Daarnaast hoeft op deze manier het netwerk niet te worden belast. Doordat we met z’n allen steeds meer elektriciteit verbruiken, raakt het netwerk in Nederland steeds vaker overbelast. Op diverse manieren proberen producenten hier uitkomst in te bieden. Zo ook Somfy, wereldleider op het gebied van solar automatisering voor zonwering. Deze solar screens zijn dankzij doorontwikkeling uiterst betrouwbaar. In tegenstelling tot wat men nog wel eens denkt, hoeft het screen echt niet vol in de zon te hangen. Zolang het paneel daglicht op kan vangen, en dus niet onder een overkapping wordt geplaatst, kunt u vertrouwen op het gemak en de kwaliteit van deze solar screens. Ook in de wintermaanden.

Solar screens bieden verduistering, isolatie én gemak -Deco Zonwering

Stijlvolle screens in kleur van kozijn

Windvaste screens hebben een hogere isolatiewaarde dan gordijnen en worden door de meeste mensen als meer esthetisch beoordeeld dan rolluiken. Dit met name vanwege de zeer smalle omkasting van het screen. Net als bij rolluiken het geval is zijn windvaste solar screens in diverse kleuren beschikbaar. Zodoende kunnen we ervoor zorgen dat het screen zo min mogelijk opvalt. Heeft u grijze kozijnen, dan plaatsen we een solar screen met grijze omlijsting. Heeft uw huis, net als dit huis in Berlicum witte kozijnen, dan kunt u voor witte screens kiezen. De solar screens die u hier ziet, zijn geproduceerd in ral 9010 waardoor ze perfect aansluiten bij de kozijnen.

Drie procent lichtdoorlatend

Niet iedereen vindt het prettig als een zonwering, zoals een standaard rolluik, een kamer volledig donker maakt. De bewoners van dit huis hebben daarom heel bewust gekozen voor een zwart doek, welke nog 3% licht doorlaat. Het doek verduistert maar sluit de ruimte niet volledig af voor daglicht. Overigens biedt een solar jaloezie rolluik ook de mogelijkheid om daglicht deels door te laten.

Windvast: voor comfort en strak resultaat

De solar screens zijn aan de zijkanten voorzien van geleiders. Het doek is aan deze geleiders vast geritst wat zorgt voor extra stabiliteit en voorkomt dat het doek gaat klapperen of uit de geleiders wordt geblazen bij harde wind. Aan de bovenkant van het doek bevindt zich een buis met een veermechanisme erin. Deze veer zorgt voor constante spanning op het doek, waardoor het altijd strak blijft staan. Dit zorgt voor een zeer verzorgd en rustig uiterlijk.

In Berlicum heeft Deco Zonwering een hoekwoning van solar screens mogen voorzien.

Op zoek naar solar screens in omgeving Berlicum?

Woont u ook in de omgeving van Berlicum en bent u op zoek naar hoge kwaliteit solar screens? Deco Zonwering werkt alleen met gerenommeerde merken die hun strepen in de praktijk hebben verdiend. In onze showroom in Heesch nemen we u graag mee in alle mogelijkheden en geven we u persoonlijk advies op basis van onze jarenlange ervaring en expertise. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.