Plaza Viva doekoverkapping in Den Bosch

Wat een plaatje! Bij deze klant in Den Bosch hebben wij een prachtige, gekoppelde Plaza Viva van Weinor gemonteerd. De combinatie tussen de lichtgrijze structuurlak van de profielen en het mooie, lichtdoorlatende doek zorgt voor een strak en rustgevend geheel. We weten zeker dat ze hier onwijs van gaan genieten.

Geschikt bij vrijwel alle weersomstandigheden

De zonwering Plaza Viva zorgt er bij vrijwel alle weersomstandigheden voor dat deze klant overdekt en beschut van de buitenlucht kan genieten. Deze buitenzonwering is zeer windvast en zelfs tijdens een regenbui, op een warme zomerse dag, kunnen ze onder het zonnescherm heerlijk droog blijven zitten. Ideaal voor deze klant, want zij willen meer van het buitenleven genieten.

Doordat ze beide buitenkanten van het zonnescherm naar beneden kunnen draaien, kan dit doek uitblijven tijdens een regenbui. Dit is de ideale doekoverkapping voor een terras!

Wilt u ook meer genieten van het buitenleven?

Bent u echt een buitenmens? Dan is een stevige luifel gemonteerd aan uw huis echt een uitkomst! Wilt u ook uw terras overkappen met een zonwering of terrasoverkapping? Maak dan een afspraak in onze showroom en laat u deskundig voorlichten over de mogelijkheden.