Stobag Tendabox knikarmscherm in Schaijk

Een hoogwaardig zonnescherm, elektrisch bedienbaar en met een grote uitval; dat zocht deze klant uit Schaijk. Deze wens kunnen wij bij Deco perfect vervullen. We hebben de Tendabox van Stobag gemonteerd. Het is prachtig geworden! Deze mensen genieten nu meer van het buitenleven dankzij het prachtige terrasscherm van Stobag!

Ideale knikarmscherm

De Stobag Tendabox is een hoogwaardige buitenzonwering voor het terras. We hebben het zonnescherm gemonteerd met een uitval van maar liefst 3,5 meter. Dat is heerlijk genieten, zonder dat u in de felle zon zit. De Tendabox is een knikarmscherm. Extra luxe aan dit gemonteerde zonnescherm is de elektrische bediening door middel van een Somfy IO motor met afstandbediening.

Past bij de stijl van het huis

De klant wilde dit knikarm zonnescherm van Stobag in dezelfde zwart / antraciet kleur, ral 7021, als de kozijnen van het huis. Daar waren wij het helemaal mee eens. Het resultaat mag er wezen. Deze moderne luifel ziet er strak en stijlvol uit. Het doek heeft een leuk detail van lichte, smalle strepen.

Meer zien? We hebben het Stobag Tendabox zonnescherm in Heesch ook gemonteerd bij een super tevreden klant.

Is dit knikarmscherm van Stobag iets voor u? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.