Schuifbare glaswanden in Rosmalen

Deze klant uit Rosmalen is een echte natuurliefhebber. Ze willen niet alleen met mooi weer profiteren van het buitenleven, maar het hele jaar door. Dat was de wens. Meer van het buitenleven genieten kan met een prachtige overkapping aan huis. Wilt u het liefst elke dag van het jaar plezier hebben van de overkapping? Kies dan – net als deze klant – voor een overkapping met schuifbare glaswanden.

Glaswanden gecombineerd met terrasoverkappingen

Deze klant was al voorzien van een grote overkapping aan huis. Onze glaswanden kunnen gecombineerd worden met al onze terrasoverkappingen, ideaal als u langer en/of vaker wilt genieten van het buitenleven. Herkent u zich in deze klant, maar heeft u geen terrasoverkapping? Of ziet u de glaswand liever terugkomen in een andere situatie? De glaswand kan ook gebruikt worden voor balkons en een uitbouw.

Glaswanden met veiligheidsglas

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom bieden wij de glaswanden aan met twee soorten glas. Beide glassoorten zijn gemaakt van veiligheidsglas. U kunt kiezen uit helder veiligheidsglas of getint veiligheidsglas. De getinte optie dempt het licht van buiten naar binnen.

Heeft u interesse in glaswanden?

Wilt u meer genieten van het buitenleven? Dat kan met onze veilige, schuifbare glaswanden! Voor vragen of interesse kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze grote showroom in Heesch. In onze showroom kunnen we u de verschillende opties laten zien en voorzien wij u uiteraard van professioneel advies.