Raambekleding op maat in Heesch

Met deze leuke opdracht hebben we Heesch weer wat mooier gemaakt! Deze keer werd er gekozen voor verschillende soorten raambekleding op maat. Zo hebben we de keukenramen mogen voorzien van duo-rolgordijnen, de lichtstraat van plissé gordijnen en de erker van houten jaloezieën.

Houten jaloezieën

In de erker hebben we prachtige houten jaloezieën gemonteerd. Een ontzettend stijlvolle zonwering die ook nog eens super functioneel is. De klant regelt voortaan eenvoudig de lichtinval en privacy! Daarnaast bieden houten jaloezieën heel veel soorten kleuren en uitvoeringen, in dit geval werd er gekozen voor een moderne ladderband. Een uitstekende keuze die perfect past bij het interieur.

Verduisterend Plissé gordijn

De keuken hebben we voorzien van duo-rolgordijnen. Dat geeft overdag een vrijzicht naar buiten, terwijl ’s avonds de inkijk van buiten naar binnen belemmerd kan worden. Daarnaast is in de lichtstraat van de keuken een verduisterend plissé gordijn geplaatst. Dat zijn heel veelzijdige gordijnen, die ideaal zijn voor moeilijke raamsituaties!

Wilt u meer weten over raambekleding op maat in Heesch? Aarzel niet en bel of mail ons direct!