Screens op zonne-energie in Heesch

De bewoners van een nieuwbouw woning in Heesch waren op zoek naar een duurzame oplossing. Niet alleen voor de ramen, ook voor de deuren op verschillende verdiepingen. Een bijkomende lastigheid was het niet aanwezig zijn van stroompunten waar nodig. Vooral op de zolder was dit niet praktisch.

Duurzaamheid in Heesch

In Heesch zijn duurzame doelstellingen uitgewerkt in vijf thema’s. Te weten, energie, klimaat, biodiversiteit, bouw en materiaalgebruik en mobiliteit.  Met het oog op duurzaamheid wilde men het liefst gebruik maken van zonne-energie. Hieronder vallen niet alleen zonnepanelen op het dak. Ook lag er de wens om solar mogelijkheden in combinatie met de zonwering toe te passen.

Solar oplossingen zijn ideaal

Onze windvaste solar-screens zijn ideaal omdat er geen stroomkabel of aansluiting nodig is. Tijdens een afspraak in onze showroom in Heesch hebben we samen gekeken naar de wensen, de mogelijkheden en oplossingen op zonne-energie.

Het advies op maat, onze kennis en kwaliteit gaven de doorslag voor het plaatsen van solar screens op zowel de deuren en ramen op alle verdiepingen.

Solar-screen advies nodig?

Woont u in Heesch en wilt u ook uw woning verder verduurzamen door gebruik te maken van solar oplossingen?  Maak geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom om te zien hoe wij uw woongenot kunnen verbeteren met solar- screens, rolluiken of jaloezie rolluiken op maat afgestemd op uw woonsituatie.