Somfy Solar rolluiken in Heesch

De bewoners van deze mooie vrijstaande woning in Heesch wilden het graag in één keer goed aanpakken. Rolluiken boven en onder, voor ieder raam. Van hoge kwaliteit, zodat ze er jarenlang van kunnen genieten. Stijlvol, zodat het geen afbreuk doet aan het aangezicht van de woning. Gemakkelijk, door de rolluiken automatisch te kunnen bedienen. En duurzaam, door de isolatiewaarde van de woning te verhogen én door de automatische zonwering te voeden met 100% zonne-energie.

Om zeker te weten dat ze de juiste keuze maakten zijn deze klanten eerst bij ons langsgekomen in onze showroom in Heesch. Hier hebben we alle wensen uitgebreid met elkaar doorgesproken. We hebben ze meegenomen in het brede scala aan mogelijkheden en zijn uiteindelijk tot deze oplossing gekomen: Somfy Solar rolluiken, in stijlvol antraciet RAL 7016.

Solar rolluiken met modern design

Rolluiken zijn er in diverse soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit een ronde bak, of een bak met strakke lijnen zoals hier te zien bij deze woning in Heesch. Om de rolluiken minder op te laten vallen is het mogelijk om ze in dezelfde kleur als de kozijnen te plaatsen, maar een contrasterende kleur kan ook heel mooi uitpakken, zoals bij deze woning in Heesch. Door de rolluiken in de kleur antraciet te plaatsen vormt het een mooi en rustig geheel en wordt het aangezicht van de woning niet verstoort.

Automatische bediening op zonne-energie

Deco Zonwering maakt zich graag hard voor een beter milieu en richt zich altijd op relevante technische ontwikkelingen in de wereld van zonwering. Zodoende waren wij er als één van de eersten bij toen zonwering op zonne-energie op de markt kwam. Inmiddels is deze technologie volledig doorontwikkeld en geoptimaliseerd. Wij durven dan ook zonder enige twijfel te stellen dat automatische bediening van zonwering op zonne-energie net zo betrouwbaar is als automatisering via het netwerk. Mits u de juiste keuze maakt in de vele producten op de markt.

De voordelen van Somfy Solar rolluiken

Solar zonwering biedt echter een aantal belangrijke aanvullende voordelen, welke ook de bewoners van dit huis in Heesch hebben overtuigd om voor de meeste duurzame optie te kiezen:

  1. Geen gaten in de muur. De rolluiken zijn voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel. Het rolluik haalt zelf de energie uit het zonlicht en zet deze energie direct binnen het paneel om naar voeding voor de motor van Somfy. Dit betekent dat de rolluiken volledig zelfstandig functioneren en niet aan het netwerk gekoppeld hoeven te worden. Geen gaten in de muur dus!
  2. Geen extra belasting van het netwerk. Een bijkomend voordeel van bovenstaand punt, is dat we op deze manier het netwerk minder belasten. We maken met elkaar steeds meer gebruik van elektronica in oplossingen. Dit zorgt ervoor dat het netwerk in Nederland onder druk komt te staan. Met innovatieve oplossingen zoals deze Somfy Solar rolluiken kunnen we deze druk verlichten.
  3. Geen aanvullende energiekosten. Doordat de automatische bediening volledig op zonne-energie werkt ziet u hier niets van terug op de energierekening. Wel het comfort, niet de kosten. Ideaal toch?
  4. De meest duurzame optie voor automatische bediening. Als u graag voor het hoogste wooncomfort kiest zonder het milieu extra te belasten, dan is een Somfy Solar systeem de beste keuze.

Warmer in de winter, koeler in de zomer

De bewoners uit Heesch zochten een oplossing die aan meerdere wensen kon voldoen. Eén van die wensen was het reguleren van de temperatuur in huis, zonder inzet van een verwarming of airconditioning.

Door te kiezen voor hoge kwaliteit rolluiken hoeven de bewoners in de wintermaanden minder hard te stoken. Rolluiken hebben een enorme impact op de isolatiewaarde van uw woning. De meeste warmte gaat toch via de ramen verloren.

Rolluiken bestaan uit aluminium lamellen met een isolerende schuimkern. Wanneer u die lamellen volledig sluit ontstaat er een warme ‘luchtbuffer’ tussen het glas en het rolluik, wat een isolerend effect heeft. Een dermate groot effect zelfs, dat de isolatiewaarde van de woning met wel 10% tot 40% verbeterd kan worden.

Dit zorgt er in de winter voor dat de kou buiten blijft en de warmte niet verdwijnt via het raam. In de zomermaanden helpen de rolluiken daarentegen om de woning lekker koel te houden. Dat slaapt een stuk prettiger tijdens een hittegolf!

Deco Zonwering heeft deze vrijstaande woning in Heesch mogen voorzien van Somfy Solar rolluiken.
Deco Zonwering heeft deze vrijstaande woning in Heesch mogen voorzien van Somfy Solar rolluiken.

Veel luiken, veel gedoe? Niet met Somfy TaHoma Switch!

Deze woning in Heesch heeft aardig wat ramen, welke we alle mochten voorzien van Somfy Solar rolluiken. Automatische bediening van deze luiken maakt het leven natuurlijk al een stuk gemakkelijker. Somfy, wereldwijd marktleider in solar automatisering, gaat met de ontwikkeling van de Somfy TaHoma Switch echter nog wel een stapje verder!

Somfy TaHoma Switch, het ultieme gemak

De TaHoma Switch is een klein, stijlvol vormgegeven kastje waar alle producten van Somfy én meer dan 280 andere apparaten van grote merken direct aan te koppelen zijn. Via de TaHoma Switch kunt u vervolgens alle automatisering in huis met één knop bedienen. Geen losse afstandsbedieningen, geen schakelaren aan de muur. Met de Somfy TaHoma Switch is het zelfs mogelijk om apparaten te bedienen via een app, die te installeren is op zowel smartphone als tablet. Met deze app kunt u vanaf de bank alle functies van uw slimme huis bedienen. Dat is het ultieme gemak van Somfy TaHoma Switch.

Hoe mogen we voor u het wooncomfort verhogen?

Deco Zonwering loopt graag voorop in innoverende oplossingen waarmee we voor u het wooncomfort nog verder kunnen verhogen. Benieuwd welke oplossing het beste invulling geeft aan uw wensen? Maak dan direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Heesch. Net als voor de bewoners van dit huis in Heesch, vinden we graag ook voor u een oplossing in zonwering waar u vele jaren van mag genieten!