Windvaste Somfy Solar screens in Ophemert

De zon begint weer te schijnen, dus veel mensen beginnen weer na te denken over de zonwering van hun woning. Zo ook de bewoners van deze karakteristieke woning in Ophemert. Nadat zij in onze showroom een uitgebreid advies hebben gekregen, waarbij we de verschillende vormen van zonwering hebben laten zien, hebben deze klanten gekozen voor windvaste screens van Somfy. De geplaatste screens hebben meerdere voordelen, zo zijn zij windvast, lichtdoorlatend en zorgen ze voor een aangename temperatuur in huis in zowel de zomer- als wintermaanden.

De woning van deze klanten is karakteristiek met een warme uitstraling. Het was de bedoeling dat de zonwering perfect zou aansluiten bij de rest van het huis. We hebben de zwart-grijze bak (RAL 7021) in een matte structuurlak gecombineerd met een antraciet doek, waardoor de zonwering echt stijl toevoegt aan de woning.

Deze klanten zijn helemaal klaar voor het komende seizoen, laat die zon maar komen! Bent u ook op zoek naar nieuwe zonwering en bent u benieuwd of screens ook mogelijk geschikt zijn voor uw situatie? Kom naar onze showroom! Wij adviseren u graag en laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van zonwering.

Screenbediening onder alle omstandigheden

U wilt natuurlijk altijd kunnen genieten van uw zonwering en de naadloze bediening ervan. Met de Somfy RS100 IO motor op zonne-energie heeft u altijd een werkende zonwering, ook wanneer de zon niet schijnt. Het frame van de screens is voorzien van een zonnepaneel, zodat het opgevangen zonlicht direct wordt omgezet in energie. Het geïntegreerde zonnepaneel is mooi weggewerkt in een behuizing aan de bovenkant van de screens, waardoor deze vrijwel niet opvalt. Zit uw screen onder een overkapping of heeft u een grote overstek? In dat geval kan het zonnepaneel ook op een andere plaats worden gemonteerd, zodat hij voldoende daglicht kan opvangen. De energie wordt opgeslagen, zodat de schermen ook in de avonduren of bij bewolkte dagen goed en soepel functioneren.

Naadloze integratie

Screens zijn, zeker wanneer ze open zijn, nauwelijks zichtbaar. De verticale schermen lopen strak langs het raam af. De kleur en de hoeveelheid licht die het doek doorlaat, kunt u zelf kiezen. De screens zijn beschikbaar in verschillende kleuren en mate van lichtdoorlatendheid. Liever een screen die helemaal geen licht doorlaat, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Ook dat is mogelijk.

In onze showroom in Heesch kunnen wij u de stalen laten zien van de screens. Wij kijken samen met u naar uw wensen en behoeften en kunnen zo een advies uitbrengen over de meest geschikte screen voor uw situatie.

Energiezuinig

Bij Deco Zonwering hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom juichen wij deze solar screens, gevoed door zonne-energie, natuurlijk alleen maar toe. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat er door de voeding op zonne-energie geen gaten geboord hoeven te worden in de muur. Er zijn geen kabels nodig om de screens te voorzien van stroom, wat de belasting op het energienetwerk vermindert. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Deco Zonwering plaatst windvaste Somfy Solar screens voor een woning in Ophemert
Deco Zonwering plaatst windvaste Somfy Solar screens voor een woning in Ophemert

De voordelen van screens op zonne-energie

  • Verduurzaming en energiebesparing
  • Windvast, geen geluidsoverlast door geklapper van het doek
  • Veelzijdige toepassingsmogelijkheden
  • Aanpasbaar in verschillende mate van lichtdoorlatendheid
  • Houdt warmte buiten en isoleert in de wintermaanden
  • Creëert meer privacy
  • Mogelijk tot 5 meter breed