Heroal Somfy Solar screen en twee Heroal Mini-E rolluiken met Somfy Solar bediening

Rolluiken en screens voor tuindeuren in Oss

Een veelgestelde vraag in onze showroom; is het ook mogelijk om screens te plaatsen voor een deur? Jazeker! Dit opgeleverde project in Oss, waarbij we screens op de tuindeuren hebben geplaatst, is daar een schitterend voorbeeld van.

Passende zonwering voor deuren en ramen

Deze bewoners uit Oss hadden echter niet alleen zonwering op de deuren nodig. De slaapkamers boven werden in de zomer erg warm en ook voor het grote raam beneden moest een passende zonwering worden gevonden.

Heroal Mini-E rolluiken met Somfy Solar bediening

Geen probleem voor ons. Als totaalleverancier biedt Deco Zonwering een compleet assortiment zonwering van de beste merken en voor nagenoeg ieder formaat deur of raam. Voor de slaapkamers hebben de bewoners gekozen voor Heroal Mini-E rolluiken met Somfy Solar bediening. Deze bieden de beste isolatiewaarde en maken de slaapkamer aangenaam donker.

Screens op deur en Heroal Somfy Solar screen voor raam

Beneden is gekozen voor een Heroal Somfy Solar screen voor het raam en twee screen doeken op de openslaande tuindeuren. Dit vanwege de esthetische waarde van het screen, gecombineerd met de uitstekende isolerende waarde van screens. Om te zorgen dat het gehele resultaat mooi op elkaar aansluit zijn zowel de screens als de rolluiken in dezelfde kleurstelling uitgevoerd.

Ook op zoek naar rolluiken of screens?

Zoekt u screens voor uw tuindeuren of wilt u uw slaapkamer voorbereiden op de warme zomerdagen?  Neem voor deze en andere soorten zonwering contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Heesch voor advies op maat.