Solar zonwering, wie wil dat nou niet?

Zonwering fungeert niet alleen voor het weren van zon, maar ook voor het tegengaan van inbraak, privacy en warmte of kou. Solar zonwering doet dit allemaal, terwijl het werkt op zonne-energie. Het is dus een duurzamere optie dan normale zonwering. Maar welke soorten solar zonweringen zijn er? Daar vertellen we u graag meer over.

Welke soorten solar zonwering zijn er?

Tegenwoordig bestaan er verschillende soorten zonwering op zonne-energie. Zo kunt u kiezen voor een solar rolluik of een screen op zonne-energie. Een solar rolluik is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en werkt ook nog eens op een duurzame manier. Bovendien zijn de rolluiken in verschillende designs te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een jaloezie rolluik op zonne-energie, waarbij u de lichtinval zelf kunt reguleren. Solar screens zijn een betaalbare vorm van solar zonwering. Ook deze screens werken volledig op zonne-energie; ideaal om lichtinval, privacy en warme of koude temperaturen tegen te gaan.

Kies voor de juiste leverancier

Heeft u de keuze voor solar zonwering gemaakt? Zorg in dat geval dat u zich goed verdiept in de leveranciers. Bubendorff is één van de leveranciers die solar zonwering aanbiedt. Het is een merk dat al jarenlang de markt domineert en zich kenmerkt door het opladen van zonwering door daglicht, en niet door direct zonlicht. Hierdoor werkt de zonwering het gehele jaar optimaal.

  • Waarom de keuze maken voor solar zonwering?

Waarom solar zonwering?

De aanschaf van solar zonwering brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zorgt zonwering voor het weren van licht, privacy en warmte of kou. Bovendien is zonwering ook inbraakwerend.

Los van het duurzame element, zorgt solar zonwering ook nog eens voor een net afgewerkt aanzicht. De zonwering hoeft namelijk niet op het stroomnetwerk aangesloten te worden. Daarom hoeft u geen gaten te boren in de muren, wat de montage van zonwering zeer gebruiksvriendelijk maakt.

Daarnaast zit er een accu verwerkt in de solar zonwering, waardoor deze bij weinig tot geen zonlicht blijft werken. Ook is de solar zonwering voorzien van een afstandsbediening, waardoor u de zonwering naar eigen wens kunt instellen.

Tot slot zorgt solar zonwering voor een besparing op de energierekening, omdat de zonwering voor 100% op zonne-energie werkt.

Informatie en service

Bent u enthousiast geworden over solar zonwering? Of wilt u meer weten over de zonwering van Bubendorff? Bij Deco Zonwering staan onze specialisten graag voor u klaar. Wij beschikken over een ruime showroom, waar u ons volledige assortiment kunt bekijken. In de showroom kunt u inspiratie opdoen of advies inwinnen bij één van onze specialisten.

Bij Deco Zonwering heeft u bij aankoop van onze producten altijd garantie. Alle sonar producten die voorzien zijn van een Bubendorff Solar motor hebben maar liefst een garantie van 7 jaar. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.