De voordelen van een windvaste screen

Nu de zomermaanden eraan komen, laat de zon en strakblauwe lucht zich ook steeds vaker zien. Met de zomer op komst kunnen we weer genieten van die heerlijke zon en bijbehorende hoge temperaturen. Laten we hierbij dan even niet denken aan de regenbuien die soms ons kleine kikkerlandje aandoen.

We zoeken graag even de schaduw op als het net even te warm wordt in het zonnetje. Een windvaste screen kan de ideale oplossing zijn tegen deze warme zon; Een windvaste screen is een vlakhangende zonwering, gemonteerd aan uw huis of onder uw overkapping of serre, waardoor u heerlijk in de schaduw kunt genieten van het mooie weer of de temperatuur in huis kunt regelen.

  • Deco Zip screen windvast

Ingenieus systeem

Door twee speciale geleiders met inlage en een rits aan de zijkant van het screendoek, staat de windvaste Deco Zip screen op elke hoogte en onder elke omstandigheid strak gespannen. Hierdoor heeft u zelfs bij harde wind geen last van een klapperend doek, onze screens zijn getest tot windstoten van 100 km/u! Optimaal genieten van zonwering aan uw huis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het kapot waait.

Ook voor buiten gebruik

Een windvaste screen hoeft niet alleen gemonteerd te worden aan uw huis of serre, maar kan ook gemonteerd worden aan uw veranda, tuinhuis, carport of terrasoverkapping; zoals een Pergolino. Een windvaste screen wordt daardoor multifunctioneel. Doordat het doek amper wind doorlaat, heeft u buiten weinig tot geen last van een koudere luchtstroom. Het functioneert als stevige zonwering en windscherm tegelijk.

Ruime afmetingen

Een screen kan gemonteerd worden tot een breedte van maar liefst 7 meter! De maximale hoogte die we met een windvaste screen aan kunnen is ook 7 meter, hierbij is de maximale breedte wel kleiner, dit verschilt per systeem.

Temperatuurverschil

Door de speciale weving van de screenstof wordt de temperatuur in huis of buiten onder uw overkapping een stuk aangenamer. Een windvaste screen houdt de warmte buiten, zelfs als de zon de gehele dag op het doek staat.

Elektrische bediening

Een windvaste screen kan handmatig bediend worden, maar standaard leveren wij onze Deco Zip screens met een Somfy afstandbediening voor optimaal bedieningsgemak. Een app bediening door middel van een Somfy Connexoon of TaHoma box is uiteraard ook mogelijk!

Minder insecten

Bij mooi weer hebben we helaas ook altijd last van vervelende insecten. Natuurlijk wil je deze insecten het liefst buiten de deur houden. Met een windvaste rits screen houdt u grotendeels deze insecten tegen en kunt u nog steeds uw raam of deur openlaten.

Meer informatie over een windvaste screen?

Opzoek naar zonwering voor uw huis of buitenoverkapping? Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom, de koffie staat voor u klaar.