Inside Blinds; geen enkele gordijn-uitdaging is te groot!

Gordijnen brengen sfeer in huis. Warmte. Letterlijk en figuurlijk. Over het algemeen heeft u meer dan één type gordijn in huis. In de woonkamer heeft u wellicht klassieke gordijnen of vouwgordijnen. De werkkamer leent zich vaak perfect voor een rolgordijn of paneelgordijn. Zo kunt u gemakkelijk lichtinval op uw monitor voorkomen of een afscheiding binnen de ruimte creëren. In de slaapkamer hangt vaak een combinatie van gordijnen.

Bij Deco Zonwering bieden we een brede range aan gordijnen aan. Het topmerk Inside Blinds verdient hierbij een ere vermelding binnen ons assortiment. Deze innoverende producent, bekend om zijn hoge kwaliteit stoffen, biedt namelijk oplossing voor iedere gordijn uitdaging. Zo kunnen we u bij Deco Zonwering altijd helpen aan de juiste raamdecoratie, ongeacht de situatie.

Dezelfde gordijnstof door het hele huis.

Zoals gezegd hebben de meeste mensen meerdere type gordijnen in hun huis hangen. Met Inside Blinds kan Deco Zonwering u de mogelijkheid bieden om overal dezelfde gordijnstof terug te laten komen. De klassieke gordijnen in de woonkamer, geproduceerd met dezelfde gordijnstof als het vouwgordijn in de keuken. Niet ongeveer dezelfde stof; exact dezelfde stof, kleur en textuur. Dat zorgt voor eenheid en rust in huis.

Extra grote afmetingen nodig? Geen probleem!

Heeft u een groot raam waar u een vouwgordijn voor wilt hangen? Dan kan kan het een uitdaging zijn om een passend vouwgordijn te vinden. De meeste winkels verkopen deze namelijk alleen op de meest populaire afmetingen. Bij Deco Zonwering bieden wij met de gordijnen van Insight Blinds ook voor zeer grote raampartijen de juiste oplossing. Hoogwaardige vouwgordijnen in zeer grote uitvoeringen en in een brede range aan gordijnstoffen. Geen uitdaging is ons te groot!

Het basisassortiment is leverbaar tot 420 cm breed en 590 cm hoog. Met het Maxi XXL systeem van Inside Blinds kunnen we zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog leveren! Vindt u het prettig als het vouwgordijn automatisch bediend kan worden? Ook dat is bij Deco Zonwering geen probleem. Zelfs de XXL vouwgordijnen kunnen worden geautomatiseerd voor extra gemak. Dankzij innovatieve technologie is handmatige bediening echter ook zeer soepel te bedienen. De keuze is daardoor geheel aan u. Meer weten over automatiseringsmogelijkheden? Lees dan ook even dit artikel over de brede range aan mogelijkheden in smart zonwering die Deco Zonwering u kan bieden.

Multi-inzetbare gordijnen

Met name de XXL gordijnen worden in de praktijk ook vaak ingezet voor andere doeleinden dan raamdecoratie. Paneelgordijnen kunnen een open kast op subtiele manier afschermen. Een groot vouwgordijn of paneelgordijn kan bovendien worden ingezet als dunnen scheidingswand in een open ruimte. Zo creëert u bijvoorbeeld in een handomdraai in de woonkamer een speelruimte voor de kinderen. Een plek waarbij het speelgoed uit het zicht is, maar de kinderen toch in dezelfde ruimte kunnen spelen.

Heeft u een kantoorruimte? Met de inzet van de XXL gordijnen gaat u efficiënter om met de beschikbare werkruimte. Afzonderlijke ruimtes worden verwezenlijkt zonder het ruimteverlies dat met harde binnenmuren gepaard gaat. Ook bent u met gordijnen flexibel om later nog eens wijzigingen aan te brengen. Zo kunt u als ondernemer flexibeler omgaan met uw kantoorruimte.

Wilt u uw gordijnen laten bedrukken? Bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf? Ook daarvoor bent u bij Deco Zonwering op het juiste adres!

Gordijnstof in diverse kleuren en texturen

Ieder type gordijn komt met zijn eigen voor- en nadelen. Een vouwgordijn creëert een andere sfeer en interieur stijl dan een paneel gordijn. Net zo bepalend is de keuze voor de gordijnstof. Welke kleur past het beste in uw interieur? Welke mate van lichtdoorlatendheid past bij uw situatie? Welk materiaal past het beste bij de toepassing? Allemaal vragen waar de specialisten van Deco Zonwering u bij kunnen adviseren. Gordijnen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van een ruimte én het wooncomfort dat ze meebrengen. Goed dus, om hier een weloverwogen keuze in te maken.

Binnen de brede collecties van Inside Blinds vindt u gegarandeerd een stof die perfect aansluit bij uw wensen. Van transparante tot verduisterende stoffen, met motief of effen, … u kunt kiezen uit verschillende materialen, stijlen, structuren en variëteiten zodat het eindresultaat exact is zoals u het voor ogen heeft.

Inside Blinds; innovatie, betrouwbaarheid en stijl

Deco Zonwering werkt alleen samen met producenten die een bewezen hoge kwaliteit leveren. Inside Blinds heeft zich hierin ruimschoots bewezen. Het familiebedrijf begon in 1935 als weverij. Sinds 1992 staat de kleinzoon uit de familie achter het roer. Voor die tijd heeft hij een periode kennis en ervaring opgedaan in Italië; van oudsher hét centrum van textiel. Deze rijke ervaring is terug te zien in de hoge kwaliteit én designs waar Inside Blinds om bekend staat.

Naast betrouwbare kwaliteit toetst Deco Zonwering haar partners ook altijd op innovatieve waarde. We lopen voorop in ontwikkelingen op raamdecoratie gebied en kunnen zo onze klanten materialen en systemen met de nieuwste technologie aanbieden. Inside Blinds investeert continu in innovatie en heeft een eigen R&D afdeling die dagelijks op zoek gaat naar nieuwe technieken en mogelijkheden op het gebied van hoogwaardige materialen zoals nanotechnologie en 3D printen. Dankzij haar innovatiekracht is Inside Blinds al meerdere malen naar voren gekomen als pionier in de wereld van raamdecoratie. Zo ontwikkelde deze producent als eerste compacte optrek-systeem met koordjes in plaats van lintjes. Een techniek die nu wereldwijd de norm is geworden. Ook ontwikkelde Inside Blinds als eerste het zelfregulerend hulsje, de knoopsgatmethode en ga zo maar verder.

Persoonlijk advies over gordijnen en raambekleding?

Raambekleding heeft een grote impact op de sfeer en het comfort in een ruimte. Het is een investering waar u jarenlang van moet kunnen genieten. Laat u hierin dus goed adviseren voor een partij die echt weet waar hij over praat. Deco Zonwering heeft alle expertise in huis om u te adviseren. Daarnaast kunt u in onze showroom in Heesch de producten in het echt komen ervaren. Voel de stoffen, ervaar de bediening systemen en laat u adviseren over de brede kleurenrange die wordt aangeboden. Deco Zonwering biedt een brede range gordijnen en andere type raambekleding. We hebben gegarandeerd een passende oplossing voor u. Kom eens langs in de showroom! U kunt altijd spontaan binnen lopen. Wilt u zeker weten dat één van onze specialisten alle tijd heeft om u te helpen? Neem dan even contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Gewoon vrijblijvend. We zien u graag verschijnen aan de Nieuwstraat 19a in Heesch!