Vakantieresort in eigen achtertuin!

  • Vakantieresort gevoel in eigen achtertuin? Deco Zonwering kan het voor u realiseren!

Waarom zou u weg willen?

U ziet ze vast ook wel eens voorbij komen; van die schitterende terrassen met witte ligbedden. Een overkapping en wapperende doeken die de zon half doorlaten. Met op het ligbed een vrouw die van haar drankje geniet. Juist. De reclame van de vakantieaanbieder. Voor een klein fortuin mag u een week lang genieten van deze luxe. Als het plaatje in het echt tenminste ook daadwerkelijk zo mooi is. Want dat valt vaak nog te bezien.

Wat nou als u uw vakantiegeld niet in die ene week weg zou stoppen. Maar in plaats daarvan investeert in uw tuin. Waarom haalt u dat schitterende terras niet naar uw eigen achtertuin toe? Dan heeft u er de komende jaren plezier van!

Het vakantiegevoel in de tuin

Hoe creëert u nu een vakantiegevoel in de tuin? Die vraag is niet met een eenduidig antwoord te beantwoorden, omdat ieders definitie van ‘vakantie’ kan verschillen. Wat voor de meeste mensen boven aan het lijstje staat is een gevoel van ontspanning.

Zo kunt u eraan denken een Mediterraans tintje door te voeren in uw tuin. Plaats bijvoorbeeld een olijfboom in uw tuin. Ook een vijgenboom of lavender sluiten mooi aan bij dit thema. Lavender is als geurende bloem ook uitstekend in te zetten wanneer u liever een wellness tuin wilt realiseren. Dankzij de geurende eigenschappen van planten als Lavendel, Kamille en Jasmijn haalt u direct ontspanning naar uw tuin. Vul dit aan met een fijn terras met ligbedden en het plaatje is compleet.

Wilt u het gevoel van een luxe resort in uw achtertuin? Denk dan ook eens na over een jacuzzi of hottub in uw tuin. Wanneer u deze onder een overkapping plaatst kunt u tot later in het jaar genieten van uw investering. Ook kunt u dan eenvoudig sfeerverlichting en muziek toevoegen om de beleving aan te vullen.

Luxe terrasoverkappingen van Stobag

Bij Deco Zonwering hebben we een breed scala aan terrasoverkappingen. Één van de mogelijkheden is de prachtige kubistische terrasoverkapping van Stobag. De Vetro Fino, oogstrelend mooi in design met een glazen daksysteem.

Geniet het hele jaar door met inzet van de juiste overkapping!

De zomers worden steeds langer. Zorgwekkend, als u nadenkt over wat dit betekent voor het klimaat. Maar prettig wanneer u bedenkt hoe lang u in Nederland van het mooie weer kan genieten. Wilt u graag zo lang mogelijk van het buitenleven genieten? Overweeg dan een overkapping met inzet van een glaswand. Deze glazenwand kunt u volledig rond laten lopen zodat u een afgesloten ruimte creëert. Op die manier kunt u zelfs in de winter nog genieten van de ruimte.

Plaatst u de overkapping direct aan de woning? Met de inzet van een glazen wand maakt u eenvoudig een buitenkamer. In de winter houdt u de glazenwand dicht waardoor een serre ontstaat. In het voorjaar en in de zomer kunt u de zijwanden en zelfs het dak openen. Zo wordt de ruimte weer volledig bij de tuin getrokken. U kunt de overkapping ook voorzien van een glaze schuifwand zodat u heel eenvoudig kunt controleren hoever u uw buitenruimte openstelt. Door de glazen wanden te voorzien van zonwering kunt u de temperatuur in de woning altijd controleren.

U bent op vakantie! Kies voor gemak!

Laten we eerlijk zijn; als u op vakantie bent wilt u het liefst zo min mogelijk moeite ergens voor hoeven doen. Toch? Gezien we dat vakantiegevoel in uw eigen achtertuin willen nabootsen is het niet meer dan logisch om waar mogelijk voor gemak en comfort te kiezen! Laat de verlichting in de overkapping dus automatisch aangaan. En bedien de ingebouwde zonwering in uw overkapping met slechts één druk op de knop! Ook de stand van de lamellen is niet meer iets waarvoor u op hoeft te staan. Alles kan geregeld worden terwijl u achterover leunt. U bent per slot van rekening op vakantie. Neem het ervan! Lees hier meer over smart zonwering met automatisering.

Geniet veilig van de zon

Natuurlijk is het heerlijk om in de zon te liggen, maar let wel op dat u dit veilig doet. Smeer u altijd in met zonnebrand creme en zoek op tijd de schaduw op. Door middel van screens kan u eenvoudig de mogelijkheid doorvoeren om de zon te weten uit uw huis of overkapping. Zo houdt u uw huis koel en ontstaat een schaduwplek waar u veilig van de zomer kan genieten. Wat al helemaal mooi is; deze automatisch bedienbare screens worden gevoed door het zonlicht dat ze weren! Solar screens zijn voorzien van een ingebouwd zonnepaneeltje met sterke accu. Smal, maar effectief. Hierdoor zijn deze screens zonder inzet van enig kabelwerk te monteren. Geen geboord, geen gedoe en geen energiekosten! Ook in de wintermaanden vangen deze solar screens genoeg zonlicht op om op deze groene energie naar behoren te functioneren. Prettig, want de screens houden in de wintermaanden ook de warmte voor u vast zodat uw stookkosten minder hoog zijn. Win-win dus!

Een overkapping voor iedere gewenste stijl

Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest op het gebied van terrasoverkappingen. Daardoor is de wereld van mogelijkheden op het gebied van overkappingen aanzienlijk groter geworden. Wilt u graag een open structuur? Kies dan voor een pergola overkapping. Deze kunt u geheel afhankelijk van de stijl die u ambieert voorzien van doek, lamellen of glazen elementen. Ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Laat u altijd goed informeren door een gespecialiseerde partij zoals Deco Zonwering voordat u een keuze maakt. Een overkapping is een investering die grote impact heeft op de uitstraling van uw tuin en iets waar u jarenlang van moet kunnen genieten. Bij Deco Zonwering bieden we een zeer ruime selectie hoge kwaliteit buitenzonwering en andere producten voor een optimaal buitenleven. Waaronder de schitterende overkappingen voor outdoor living van topmerk Stobag. Meer weten? Neem contact op voor een afspraak in onze showroom in Heesch en ervaar de producten in het echt!