ral 9001 solar rolluiken in heesch

Isolerende Solar rolluiken in RAL 9001

De bewoners van dit huis in Heesch hadden een aantal wensen waar ze een passende oplossing voor zochten. Ze wilden graag minder geld kwijt zijn aan stook- en elektriciteitskosten maar zochten ook een manier om hun woning minder inbraak gevoelig te maken. Of wij daar niet wat op wisten. Jazeker!

Deze woning is minder inbraakgevoelig gemaakt

Dit desbetreffende huis staat in een nette wijk in Heesch. En laten het nou net de nette wijken zijn waar veel wordt ingebroken. Door voor rolluiken te kiezen hebben deze bewoners zichzelf weer wat meer rust gegeven wanneer ze gaan slapen. Rolluiken bieden misschien geen 100% inbraakpreventie, maar maken de woning wel direct een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers. Rolluiken zijn van buitenaf lastig te openen en dit gaat al helemaal niet zonder kabaal. Hebben de buren geen rolluiken? Dan is de kans groot dat een inbreker voor die woning kiest!

Open en dicht met één klik

De Solar rolluiken zijn geautomatiseerd en worden geleverd met afstandsbediening. Zo hoeven de bewoners hun favoriete serie niet eens op pauze te zetten als ze de rolluiken willen sluiten. Eén druk op de knop van de afstandsbediening en het geïntegreerde motortje doet het werk voor ze! De motor wordt gevoed door een accu, die opgeladen wordt middels een zonnepaneel dat op het rolluik zit. Met andere woorden; het Solar rolluik voorzien zichzelf van zonne-energie! Wel het gemak, geen energiekosten of milieubelasting. Lees hier meer over raambekleding op zonne-energie.

Rolluiken precies in de kleur van het kozijn

RAL 9001 is een veelgebruikte RAL kleur. Wist u dat het mogelijk is om uw rolluiken precies in dezelfde kleur als uw kozijnen te laten maken? Zo vormen ze een mooier geheel. Dat is dan ook exact waar deze bewoners voor hebben gekozen. De rolluiken hebben precies dezelfde tint gebroken wit als de kozijnen, voor een stijlvolle uitstraling.

Kom maar op met die winterse kou!

Rolluiken vormen een goede isolerende laag voor uw raam. Een groot deel van de warmte verlaat het huis immers via de ramen. Zelfs wanneer de woning van duurzaam HR+ glas is voorzien. Doordat deze bewoners voor rolluiken hebben gekozen brengen ze direct hun energierekening omlaag. Zonder dat hier een forse verbouwing of enorme investering tegenover staat. En wordt het straks weer zomer? Dan blijft het huis van deze bewoners heerlijk koel. Want waar de rolluiken in de winter de warmte vasthouden, zorgen ze in de zomer er juist voor dat een woning aangenaam koel blijft.