strakke zonwering voor grote ramen in de vorm van zwarte screens

Moderne, windvaste screens voor grote ramen in Heesch

Bij een moderne vrijstaande woning in Heesch hebben wij de grote ramen van de erker voorzien van strakke screens. De screens zijn aan te sturen met een Somfy afstandbediening voor extra gemak. Dankzij de slimme techniek van deze windvaste screens, hangt de zonwering zeer strak langs het raam, zelfs op deze grote afmetingen. Dit geeft een moderne uitstraling, wat natuurlijk perfect aansluit bij de algehele look van deze woning.

Persoonlijk adviesgesprek voor screens

De bewoners van dit schitterende, vrijstaande huis in Heesch hoefden natuurlijk niet ver te zoeken voor een specialist in zonwering! Vanuit onze showroom in Heesch hebben we de wensen en persoonlijke situatie van de klant uitgebreid doorgenomen. Onze specialist heeft de diverse opties in zonwering getoond, evenals de vele opties in screens. Uiteindelijk is gekozen voor een windvast screen in stijlvol zwart.

Windvast screens, dus nooit last van geklapper

De screens zijn gemonteerd op grote ramen, die samen een erker vormen aan de voorzijde van de woning. Door de plaatsing van de screens was het belangrijk om voor windvaste screens te kiezen. Zodoende hebben we bewoners uit Heesch nooit last van klapperende screens, ook als het heel hard waait. Dankzij de slimme ritstechniek zitten de screens uiterst straks langs het frame van de raam.

Automatische bediening met Somfy afstandsbediening

De bediening van deze windvaste screens in Heesch is moeiteloos. Met behulp van de Somfy afstandsbediening zijn deze automatisch bedienbare screens gewoon vanaf de bank omhoog en omlaag te doen. Ideaal natuurlijk, wanneer het zonlicht je stoort terwijl je je favoriete serie aan het kijken bent!

moderne, zwarte screens voor grote raampartij

Op zoek naar moderne zonwering?

Bent u net als deze bewoners uit Heesch op zoek naar moderne zonwering voor een strakke en stijlvolle look? Screens zijn dan een perfecte oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleurstellingen en maten. Ook voor zeer grote ramen biedt Deco Zonwering als specialist op het gebied van screens altijd een passende oplossing.

Automatisch bedienbare, windvaste screens

De screens zijn in dit geval aangesloten op het netwerk, zodat de bak van het screens netjes weggewerkt kon worden onder het houtwerk. Het is echter ook mogelijk om voor windvaste Solar screens te gaan. Deze screens zijn voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel. Deze vangt het zonlicht op en zet het direct om in de energie die nodig is voor de automatische bediening van de screens. De energie die niet wordt verbruikt wordt opgeslagen, zodat de screens ook wanneer de zon niet schijnt soepel te bedienen zijn.

Ook beschikbaar als Solar screens voor bediening op zonne-energie

Deco Zonwering is groot voorstander van Solar screens, omdat deze voor een hogere isolatiewaarde van uw woning zorgen en het comfort van automatische bediening bieden zonder het milieu extra te belasten. De screens hoeven zelf niet aangesloten te worden om het netwerk, zodat we landelijke overbelasting hiervan tegengaan. Daarnaast zijn Solar screens te monteren zonder door uw gevelwanden te boren. Geen gaten en geen kabels in uw huis dus!

Zoekt u een specialist in screens?

Heeft u interesse in een windvast screen zoals we bij deze woning in Heesch hebben geplaatst? Of heeft u een ander vraagstuk rondom zonwering? Vanuit onze showroom in Heesch laten wij u graag alle mogelijkheden in het echt ervaren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek nemen wij alle tijd om uw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen zodat we u van het beste advies kunnen voorzien. Benieuwd welke optie in zonwering naadloos aansluit bij uw wensen? Neem dan direct contact met ons op om een vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek aan te vragen.