Deco Limited Zonnescherm met Somfy IO motor bij nieuwbouwwoning in Oss

Deco Limited zonnescherm bij nieuwbouw woning in Oss

In Oss is onlangs de nieuwbouwwijk ‘Rusheuvel’ opgeleverd. Onze klanten uit Oss geven hun nieuwe woning met veel plezier steeds meer vorm. Nu de mooie zomermaanden zich aandienen en de tuin steeds verder gereed is gemaakt, kan een zonnescherm eigenlijk niet ontbreken.

Met een knik-arm terrasscherm kan zonlicht snel worden geweerd, wanneer het bijvoorbeeld storend in de ogen schijnt. Ook houdt het wat warmte buiten waardoor het binnenklimaat zelfs op warme zomerdagen behaaglijk blijft. Maar de belangrijkste reden waarom deze bewoners voor een terrasscherm kozen? Het stelt ze in de gelegenheid om nog meer van het buitenleven te genieten!

Veilig genieten van de zon

Van de zon genieten is heerlijk, maar kan door de schadelijke UV-straling ook gevaarlijk zijn. Dankzij het zonnescherm kunnen de bewoners van dit huis in Oss veilig van het heerlijke weer genieten.

Zeker wanneer u een huid heeft die snel verbrandt, biedt een knikarm-scherm zoals u hier ziet uitkomst. Denk hierbij ook aan de gevoelige huid van kleine kinderen. Zij kunnen veilig in een opblaasbadje spelen als het onder een zonnescherm geplaatst is.

Op de warmste momenten van de dag zorgt een zonnescherm voor de nodige verkoeling. In de avonduren houdt het terrasscherm de warmte juist wat langer vast. Daardoor is het tot laat in de zomeravond heerlijk vertoeven op het terras van deze nieuwbouwwoning.

Zo stelt de terrasoverkapping de bewoners in staat de hele dag van het zomerse weer te kunnen genieten. Steek de bbq maar aan; deze bewoners uit Oss zijn er helemaal klaar voor!

Deco Limited Zonnescherm met Somfy IO motor bij nieuwbouwwoning in Oss

Somfy IO motor voor extra gemak en comfort

Stel je voor; u zit lekker met een kop koffie de krant te lezen op uw terras. Het is nog ochtend maar de zon komt steeds hoger te staan. Het zonlicht weerkaatst op het papier van de krant en maakt het leven minder prettig. Vervelend. Maar gelukkig ligt de afstandsbediening van het terrasscherm naast u. Eén druk op de knop en het scherm ontvouwt zich geruisloos boven uw hoofd. Het doek laat het zonlicht door, maar filtert de schadelijke UV-straling en haalt de felheid uit het licht. Zo kunt u weer ongestoord verder lezen.

Klinkt niet verkeerd, toch? Dat idee sprak de bewoners van dit nieuwbouwhuis in de wijk Rusheuvel ook wel aan. Daarom kozen zij voor de kwaliteit en tijdloze uitstraling van het Deco Limited zonnescherm, gecombineerd met het ultieme gemak van Somfy. Dankzij de geïntegreerde Somfy IO motor wordt het terrasscherm automatisch en geruisloos uit- en opgerold. Met afstandbediening, zodat de bewoners niet eens hoeven op te staan uit hun tuinstoel. Zo maken we het buitenleven zo comfortabel mogelijk!

Moderne twist dankzij matte structuurlak

Knikarm-schermen zijn natuurlijk al jarenlang bijzonder populair. De basis is door de jaren heen hetzelfde gebleven, maar het product is wel veel verder doorontwikkeld. Zo zijn er nu naast mogelijkheden in automatisering, ook mogelijkheden voor geïntegreerde terrasverlichting én zijn de schermen in diverse kleurstellingen beschikbaar. Hierbij mag u denken aan diverse kleuren doek en meerdere mogelijkheden voor de lak van het bijbehorende frame.

Deze bewoners uit Oss waren gecharmeerd van de warme sfeer die een knikarm-terrasscherm direct creëert, maar wilden hier wel een moderne twist aan geven. Ze hebben daarom gekozen voor een stijlvol antraciet/wit doek en een frame voorzien van matte structuurlak. De lak is in dezelfde antracietkleur als de strepen in het doek aangebracht, wat voor een rustig totaalplaatje zorgt.

Deco Limited Zonnescherm met Somfy IO motor bij nieuwbouwwoning in Oss