Doekoverkapping in Heesch

Onlangs kregen we vanuit een klant in Heesch het verzoek om een doekoverkapping te realiseren. De bewoners wilden meer van hun tuin genieten. Zodra het begon te regenen, schoten ze meteen naar binnen. De oude zonwering moest vervangen worden, deze was niet geschikt om regenwater af te voeren. Terwijl de temperaturen buiten perfect waren, konden ze amper buiten zitten als het begon te regenen. Ze vonden dat ze te weinig van hun tuin genoten, terwijl ze er wel zo graag zijn. Ze vroegen aan ons of wij een goede oplossing voor hun ‘probleem’ hadden. Het eerste waar we aan dachten is een prachtige doekoverkapping.

Doekoverkapping Plaza Viva van Weinor

De overkapping Plaza Viva van Weinor is echt een plaatje! We hebben voor deze terrasoverkapping gekozen, omdat het systeem van de Plaza Viva zeer windvast is. Windvaster dan een traditioneel zonnescherm. Met de verstelbare paal wordt water gemakkelijk afgevoerd. Zo valt een feestje letterlijk nooit in het water. Voor meer sfeer hebben we prachtige dimbare led-verlichting gemonteerd. Zo zit deze klant altijd droog, uit de wind, uit de zon en niet in het donker.

Is deze moderne doekoverkapping Plaza Viva van Weinor iets voor u? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.