Windvaste Deco Zip screens in Dodewaard

We kregen onlangs een aanvraag of wij een oplossing wisten om de felle zonnestralen in hun overkapping tegen te gaan. Natuurlijk hebben wij daar een oplossing voor. Wij hebben hen de windvaste Deco Zip screens voorgelegd. Met voordelen als geen klapperende doeken en afsluitbaar aan de voorkant en de zijkant is dit de ideale zonwering en kan de klant meer genieten van het buitenleven.

Zicht naar buiten, niet naar binnen

Onze windvaste screens zijn ideaal om een overkapping af te sluiten waardoor zon en wind worden buitengehouden. Door de structuur van de stof wordt de zon gefilterd, maar blijft het mogelijk om er doorheen te kijken. Dat komt goed uit, want met deze vrije en groene tuin zou het zonde zijn om het uitzicht te beperken. De windvaste Deco Zip screens zijn ook ideaal om een serre of uitbouw mee af te sluiten.

Moderne kleur en elektrisch bedienbaar

Deze klant heeft gekozen voor een modern grijs doek. De kleur is tijdloos en strak. Het grijs-antraciet past goed bij de overkapping en kleurt mooi tegen het groene gras in de tuin. Ze hebben gekozen voor elektrische bediening met Somfy afstandsbediening. Elektrische bediening zorgt voor nog meer luxe!

Is deze windvaste Deco Zip screen iets voor u? Of heeft u interesse in een ander soort zonwering? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Heesch voor advies op maat.