Referenties & klanten aan het woord.

Benieuwd wat onze klanten over Deco Zonwering vertellen? Lees meer in onderstaande reviews.

Yvonne van DalenYvonne van Dalen
18:05 07 Nov 23
Vakkundig personeel, advies en vlotte levering. We hebben voor 12 rolluiken gekozen die werken op zonne-energie. We zijn ontzettend blij ermee, want wat is het mooi geïnstalleerd. Het voordeel van deze rolluiken is dat er niet geboord hoefde te worden in muur of kozijn en dat alles werkt met afstandsbedieningen die meerdere rolluiken tegelijk bedienen.Als u op zoek bent naar professionele installateurs van raamdecoratie, dan zouden we zeker Deco Zonwering in Heesch adviseren.Vriendelijke groetjes, Familie van de Laak, Vught.
Twan EngelsTwan Engels
10:31 31 Oct 23
Inmiddels hebben we meerdere zipscreens van Deco op onze woning zitten, alles naar volle tevredenheid.Na onze laatste ervaring heb ik besloten een review te schrijven omdat de meest bijzondere zonwering (zie foto) helaas niet in orde was. Deco is de zonwering komen demonteren en alles is keurig onder garantie opgelost. Ook heeft Deco ervoor gezorgd dat we dezelfde motor terug kregen (oud type) omdat het nieuwe model niet werkt met sommige domoticasystemen.Fijn dat Deco ook thuis geeft als er problemen zijn. Bijgevoegd een foto van de prachtige zonwering.
Mattijs LeonMattijs Leon
21:19 15 Sep 23
Erg professioneel, doet nauwkeurig werk en geeft het eerlijke verhaal.
vM 90vM 90
09:39 25 Jul 23
Deco Zonwering heeft al tot 2x toe bij ons de rolluiken gerepareerd. Vriendelijk en vakkundig personeel. De eerste keer liep wat moeizaam vanwege de drukte, en is uiteindelijk netjes opgelost. Maar het meest recente bezoek van Deco Zonwering was zelfs de dag nadat we hadden gemaild al opgelost. Super service! Volgende keer weer bij Deco.
Hemmo DekkersHemmo Dekkers
13:33 29 Jun 23
We wilden een motor in laten bouwen in een bestaande zonwering. Die was al heel oud. Aan de hand van foto's kon men bij DECO zeggen dat dat wel kon. Het zonnescherm hoefde niet vervangen te worden. Men was ook heel duidelijk in de prijs. Bijzonder was dat men heel erg meedacht wat betreft de planning Dat lag ivm de fysieke gesteldheid en leeftijd van de bewoner ingewikkeld. Men begreep dat goed en Deco heeft zich goed aan de afspraak gehouden. Volgens afspraak het oude scherm van een motor voorzien. Zeer prettig en duidelijk bedrijf!
Frank van LierFrank van Lier
19:25 11 Oct 21
Deco heeft dit jaar een prachtige glazen overkapping aan ons huis geplaatst. Bij het eerste contact met André hebben we zeer goed advies gekregen en zijn we gezamenlijk tot een goed ontwerp gekomen. Sowieso was het contact met André en Gerwin zeer prettig en werd ons steeds vakkundig advies gegeven.De praktische uitvoering was ronduit geweldig! Gerwin heeft zeer secuur alles uitgemeten en geadviseerd en het plaatsen gebeurde ook met de nodige secuurheid, maar ook netheid. Zeer vriendelijk, gezellig en vooral ook kundig personeel. Perfect gezet en alles ook erg netjes opgeruimd! Rob, Fons, Sven en Robin hartelijk dank voor de perfecte plaatsing!Kortom: wij zijn super tevreden klanten met inmiddels een prachtige overkapping/tuinkamer met glazen schuifdeuren, bovenzonwering en screens, die ronduit kwaliteit uitstraalt! André en Gerwin bedankt, we prijzen jullie bedrijf graag en met een gerust hart bij anderen aan!
Lars de HaasLars de Haas
06:45 28 May 20
Samen met de buren mooie Weinor zonneluifel / terras overkapping laten zetten. Vanaf het moment dat we in de showroom binnen kwamen een goed gevoel, open en eerlijke sfeer, denken in mogelijkheden niet in problemen.Ook tijdens het plaatsen erg professioneel team, weten waar ze mee bezig zijn, werken netjes, schoon, rustig en gezellig. Ze stralen uit dat ze zelf ook genieten van het product dat ze leveren. Top prestatie.
js_loader

Deco Zonwering is gevestigd in Heesch.

Op deze pagina vindt u diverse door ons gerealiseerde oplossingen en reacties van klanten.

Bekijk ze rustig en maak indien gewenst een afspraak in onze showroom.