Referenties & klanten aan het woord.

We zijn enorm blij met de terrasoverkapping die onlangs werd geplaatst door Deco! Goede en vriendelijke service, snelle reactie en prima montage. Betrouwbaar adres. Echt een aanrader!

Wij hebben sunscreens in onze veranda laten zetten door Deco Zonwering. Wij zijn zeer tevreden. Snelle levering en montage en we zijn goed geadviseerd wat we wel of niet moesten doen. Super bedrijf!

Prima product en goed gemonteerd. Monteurs laten geen rommel of verpakking achter.  Heel tevreden!!

Super tevreden met de buitenzonwering, prachtige kleur, mooie cassette, super kwaliteit. Goeie service en vakmanschap. En het brengt sfeer in de tuin. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.

Bedankt voor de goede service. Wat er belooft wordt komen jullie ook na.
Onze screen hangt zoals we besteld hebben wij zijn zeer tevreden!

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Deco zonwering. Ze geven praktische en eerlijke adviezen en werken met goede en mooie producten. Ons zonnescherm is zelfs eerder geleverd dan gepland en er is heel flexibel omgegaan met de montageafspraak. Heldere en duidelijke communicatie. We zijn erg tevreden.

Bij Deco Zonwering zijn ze erg professioneel en vriendelijk. Er wordt geluisterd naar de wens van de klant, gekeken naar haalbaarheid en netjes ingemeten. Vervolgens volgt er een keurige installatie van screens en rolluiken door kundige, vriendelijke en vrolijke monteurs. Bedankt mannen! Al met al erg tevreden en volop aan het genieten van een koele woning nu de eerste zonnestralen komen!

Tijdens onze oriënterende fase zijn wij langs een drietal bedrijven geweest en uiteindelijk gekozen voor Deco. Goede uitleg en er is de tijd genomen om ons mee te nemen in alle mogelijke opties. Het plaatsen verliep ook prima en deskundige uitleg van de heren m.b.t. ons buitenzonnescherm. Deco is zeker een aanrader!

Goed advies gekregen en uiteindelijk gekozen voor de Solar uitvoering rolluiken. Ruim binnen de afgesproken levertijd geïnstalleerd door kundige medewerkers. Kortom: dit bedrijf kunnen we zeker aanbevelen!

Zeer tevreden met onze screen voor het buitenterras/overkapping. Prettig en ongedwongen contact van advies tot montage. Was geen standaard klus bij ons. Er is goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Binnen de mogelijkheden kwam Deco Zonwering met een mooie oplossing. Een aanrader!

Goed advies in de showroom en bij het inmeten, netjes gewerkt, super tevreden met de solar rolluiken boven (geruisloos, duurzaam en geen lelijke kabelgoten) en de elektrische beneden.

Door Deco is onze serre zonwering geplaatst. We zijn heel erg blij met de service en het resultaat. Helemaal top.

Wij zijn heel erg tevreden over het hele traject m.b.t. de geleverde rolluiken. We kregen een eerlijk en goed. De gemaakt afspraken worden netjes nagekomen en wij zijn erg blij met de nieuwe rolluiken die door Deco snel en netjes zijn geïnstalleerd.

Ik wil jullie even laten weten dat ik het rolgordijn heb opgehangen en dat het er prachtig uitziet. Perfect gegaan allemaal. Ik ben heel tevreden!

Deco heeft bij ons rolluiken en plissé’s geplaatst. Wat een mooi werk! De mannen hebben heel goed, nauwkeurig en met de nodige zin voor orde gewerkt. Wat een aangename mensen waren bij ons aan het werk. Met oog voor detail: van kleine kabelgootjes voor werkwerken van kabels tot het mooi aansluiten van het geheel.

Wat een goede service rondom het plaatsen van onze zonwering, we zijn er blij mee! Alles klopt en is perfect. Een mooi bedrijf: we zijn in het begin heel goed ontvangen en tot het einde toe goed behandeld. Bedankt voor de fijne communicatie.

Deco heeft dit jaar een prachtige glazen overkapping aan ons huis geplaatst.

Bij het eerste contact met André hebben we zeer goed advies gekregen en zijn we gezamenlijk tot een goed ontwerp gekomen. Sowieso was het contact met André en Gerwin zeer prettig en werd ons steeds vakkundig advies gegeven.

De praktische uitvoering was ronduit geweldig! Gerwin heeft zeer secuur alles uitgemeten en geadviseerd en het plaatsen gebeurde ook met de nodige secuurheid, maar ook netheid. Zeer vriendelijk, gezellig en vooral ook kundig personeel. perfect gezet en alles ook erg netjes opgeruimd! Rob, Fons, Sven en Robin hartelijk dank voor de perfecte plaatsing!

Kortom: wij zijn super tevreden klanten met een inmiddels een prachtige overkapping met glazen schuifdeuren, bovenzonnewering en screens, die ronduit kwaliteit uitstraalt! André en Gerwin bedankt, we prijzen jullie bedrijf graag en met een gerust hart bij anderen aan!

Prima levering van rolluiken met en zonder kantelbare lamellen werkend op zonne-energie. Keurige service en mensen werken fantastisch netjes.

Ik ben superblij met de glazen pui. Deze is netjes gemaakt en het is fijn om met jullie als bedrijf en mensen te werken!

Graag laten we weten dat we zeer tevreden zijn met deze aankoop . De jongens hebben zeer netjes gewerkt en alles netjes achtergelaten. Ook is er een korte en duidelijke uitleg over de bediening gegeven. Voor mij hebben jullie een dikke pluim verdiend. Een aanrader dus!

Deco Zonwering is gevestigd in Heesch.

Op deze pagina vindt u diverse door ons gerealiseerde oplossingen en reacties van klanten.

Bekijk ze rustig en maak indien gewenst een afspraak in onze showroom.